Inloggen Digitaal Dossier

Voordelen

Wat zijn voor u de voordelen van nieuwbouw huren?

Wij bieden een goede start

Besluit je te huren in Adagio, dan ben je verzekerd van een goede start. De keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur en de badkamer is afgewerkt met mooi sanitair. Jouw appartement is ook voorzien van vloerverwarming.

Laat het onderhoud maar aan ons over

Een koopwoning vergt onderhoud. Dat kost tijd en geld. Deze zorgen heb je niet als je huurt. Voorlopig is er natuurlijk geen onderhoud nodig, want Adagio is nieuw. Maar als er straks onderhoud of herstel nodig is aan het gebouw, dan zorgen wij ervoor dat alles in orde komt.

Duurzaam en veilige pakketbezorging

In Adagio kan door alle bewoners gebruik worden gemaakt van intelligente postkasten. Pakjes bezorgen gebeurt wanneer het de bewoners uitkomt, koeriers staan niet langer voor een gesloten deur en kunnen op elk moment leveren: een grote tijdsbesparing voor iedereen.

Dicht bij je werk wonen?

Eén van de grote voordelen van Adagio is de bereikbaarheid. Veel centraler dan hier kun je niet wonen. Het Spuikwartier ligt in het centrum van Den Haag. Je wandelt zo de binnenstad in en op 500 meter ligt het Den Haag CS. Het Spuikwartier ligt niet ver bij de A12 vandaan. Je hoeft niet de hele stad door om de snelweg op te rijden. Met 20-25 minuten ben je in Leiden of Rotterdam. En wissel je van baan? Na 1 jaar huren is de huur per maand opzegbaar.

Gelijkvloers wonen in een nieuwbouw huurappartement, ultiem zorgeloos

Overweeg je om je grote huis met tuin te verruilen voor een appartement? Lonkt het comfort van gelijkvloers wonen en wil je je ook geen zorgen meer maken om het onderhoud? Dan biedt huren uitkomst. En wat is het dan ontzettend fijn dat je weet dat je de eerste bewoner bent. Een frisse nieuwe start. In de breedste zin van het woord.

Energiezuinig en duurzaam

Adagio is volgens de laatste normen en richtlijnen gebouwd. Dat betekent dat jouw huurappartement heel duurzaam en energiezuinig is. En ook in comfort zal je verschil merken. Geen tocht, een altijd prettig binnenklimaat en fijne vloerverwarming.